Kupovina

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.bigzknjizara.rs smatra se prodajom na daljinu. Ugovor o prodaji robe na daljinu smatra se zaključenim momentom slanja porudžbenice, te slanjem porudžbine prihvatate Uslove korišćenja. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo.

BIGZ školstvo d.o.o zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Uslovi korišćenja su sastavni deo Ugovora o kupoprodaji između prodavca i kupca, i definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povraćaja i reklamacije robe ponuđene na internet stranici www.bigzknjizara.rs

Načini kupovine

Naša izdanja možete kupiti na sledeće načine:

– porudžbinom preko elektronske prodavnice (online) sa dostavom na kućnu adresu

– u našim knjižarama

ONLINE – ELEKTRONSKA PRODAVNICA

Cene istaknute na sajtu važe za direktnu kupovinu od BIGZ školstva. U cenu je uračunat PDV. Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu.

Upustvo za kupovinu:

Odaberite artikal koji želite da kupite i kliknite na dugme „Dodajte u korpu“ koje se nalazi sa desne strane uz sliku artikla.<br

Ukoliko ste završili sa kupovinom idete na „Korpu“, gde možete proveriti porudžbinu i popuniti kratak formular sa vašim podacima koji su potrebni za realizaciju kupovine i dostavu knjiga.

Načini plaćanja

Trenutno dostupan način plaćanja za elektronsku prodavnicu je plaćanje pouzećem. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje porudžbine kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Isporuka

Sve narudžbine dostavljamo putem City express kurirske službe u roku od 3-7 radnih dana u skladu sa pravilima poslovanja kurirske službe.

Trošak isporuke se naplaćuje u iznosu od 400 din po paketu.

BIGZ školstvo d.o.o ne odgovara za promenu cena kurirske službe, o ćemu će Kupac biti obavešten pre potvrde narudžbine.

Troškovi isporuke narudžbine će biti jasno predstavljeni, izdvojeni i lako vidljivi u odnosu na cenu proizvoda, sa kojom će u zbiru formirati ukupnu cenu koja će biti jasno istaknuta i naznačena.

Radno vreme

Internet prodavnica bigzknjizara.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji.

U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja, sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.